dimarts, 9 de juny del 2009

Grups dels documentals

Aquesta setmana no penjarem cap classe nova del Taller. Les darreres classes hem format grup i triat els temes per fer els tres documentals, i divendres recuperarem tot el temari de la tercera classe que no hem pogut fer.

Per tant, mireu-vos l'entrada de la tercera classe per saber de què parlarem.

Els temes escollits per fer els documentals de MIRADES són:

ELS PISOS DE "CAN GARCIA".
Un lloc clau en el paisatge de Manlleu, lloc de pas de diverses generacions, o de gent que hi ha viscut des de sempre. Al documental, expliquem què són i sobretot que signifiquen per la gent que hi ha viscut i hi viu, i què passarà al futur imminent d'aquests pisos.

GRUP: Dolors Garcia, Graciela Chetrit, Pere Rifà, Jaume Martos i David Osa.

LA FÀBRICA DE SOMNIS DE L'ANTONI.
L'Antònio Anglada té 70 anys, és una persona activa que ha fet mil-i-una coses a la vida: ha treballat en un taller, ha fer d'actor, monologuista, fa esport....Però té una cosa especial: té narcolèpsia, i s'ha passat mitja vida al món dels somnis.

GRUP: Martina Cabanas, Marc Tañà, Marta Vilar, Manel Font i Artur Prat.

EL SERPENT DE MANLLEU.
De la llegenda, el mite a festa popular. Com neix una lleganda? I una festa popular? Això és el que veurem amb un cas concret, el de la serpent de Manlleu. Si hi ha una història i alhora una festa que hagi pres una volada especial entre els manlleuenc els darrers anys, aquesta seria la serpent.

GRUP: Anna Casadevall, Sergi Soler, Juliette Adjei, Wadif El Meiah i Carles Araque.

1 comentari: